• Одбрани најдобрите подводни фотографии за 2014-та
    На натпреварот за најдобри подводни фотографии што се одржува секоја година од страна на Универзитетот во Мајами беа одбрани најдобрите од вкупно 650 пристигнати подводни фотографии. Жирито составено од биолози и фотографи имаше навистина тешка работа во прогласувањето на најдобрите...